T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / ÇOBANLAR - Kocaöz Ortaokulu

Kocaöz Ortaokulu

Telefon
02722634235
Belgegeçer
0
WEB
https://kocaoz.meb.k12.tr
Adres
Kocaöz Orta Öğretim Okulu Kocaöz Kasabası Çobanlar Afyonkarahisar Okul Müdürü Cep Tel 0534 734 07 89
Vizyon
İstiyoruz ki; Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Hem öğretenler, hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar, görevleri yaparken, kendilerinden emin olsun. Doğru yaptıklarında, alacakları tepkiden korkmasın ve görevleri yerine getirmede endişeleri olmasın. · · · · Okulumuzdaki herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın
Misyon
Biz, bütün ögrencilerin ögrenmeyi ögrenmelerini saglamak, onlarin becerili, bilgili, bildigini kullanabilen, kendine güvenen bireyler olarak yetismelerine firsat tanimak, Atatürk’ün gösterdigi “Çagdas Uygarlik Seviyesi” hedefine ulasma yolunda, ihtiyaçlarina cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandirmak için variz.
Başarılar
2012-2013 Öğretim Yılında Okulumuzdan 3 Öğrenci Sağlık Meslek Lisesi 8 Öğrenci Anadolu Lisesi 11 Öğrenci Anadolu İmam Hatip Lisesi 8 Öğrenci Meslek Lisesi kazanmıştır.
Öğretmen :19
Öğrenci :259
Derslik :12
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1294
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
8.45-12.10 / 13.10-15.40
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuzun giriş çıkış saatlerine göre belediyemiz tarafından otobüs saatleri ayarlanmıştır. Otobüsler öğretmenlerimizi okulun kapısından alıp okulun kapısına bırakmaktadır. Ulaşım il merkezine doğrudan sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Otobüs saatlerine belediyemizin sitesinden ulaşabilirsiniz. https://www.kocaoz.bel.tr/sayfa/kocaoz-belediyesi-otobus-sefer-saatleri.html
Yerleşim Yeri
KOCAÖZ KASABASI Çobanlar İlçesinin beldesidir. Göynük, Hamideye, Kurucaova, Gebeceler Kasabaları ve Heybeli Kaplıcası ile sınırlıdır.2013 yılında 2544 nüfusa sahiptir.Çobanlara 6,Bolvadin’e 20,Afyon’a 32 Km.dir. 1999 yılında belediye teşkilatı kuruldu.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine 6 Km. İl Merkezine 32 Km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır