AFYONKARAHİSAR / ÇOBANLAR - Kocaöz Ortaokulu

Kas

Okulumuz öğrencileri İlçe Müftülüğümüz tarafından ziyaret edilmiştir.

Kas

Öğretmenleri günü kapsamında okulumuz öğretmenlerini ziyaret eden Kocaöz Belediye Başkanımız Sayın Murat ZIBAK, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet ILICA ve Belde Başkanı Hüseyin ÇÖYGÜN'e nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ederiz.

Kas

Çedes projesi kapsamında ayın değeri 'Sorumluluk ve Öz Denetim' konusunda sınıflarımızda video izletildi. Doğaya ve çevremize karşı sorumluluklarımızdan bahsedildi.

Kas

Ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirme yapmak için okulumuza ziyarete gelen Çobanlar İlçe Halk Sağlığı görevlilerine teşekkür ederiz.

Kas

İl geneli okullar arası küçük kızlar voleybol turnuvasında okulumuz Yeşilçiftlik Ortaokulu'nu 2-0 yenmiştir. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Samet AKIN'ı tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencilerinin lise gezisinden kareler

Ekm

ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN DİKKATİNE !!

Ekm

Okulda sınıflara girerek deprem,tahliye planı, siren sesleri  ve diğer detay konularına yönelik bilgilendirmenin yapılmasının ardından çalan sirenlerle öğrenciler sınıflarda deprem anında yapılması gerekenleri uyguladılar. Acil durum alarmının ardından okuldaki öğrenci ve öğretmenden oluşan topluluk, kontrollü bir şekilde okul binasından çıkarıldı.

Eyl

Alemlere rahmet olarak gönderilen , iki cihan sultanı Allah resulu Muhammed Mustafa’nin  (sav)  dünyaya teşrif ettiği Rebiulevvel ayinin 12. Gecesi olan Mevlid gecesini ihya etmek adına okulumuzda bir takım etkinlikler yaptık. Günler öncesinden salavatlar okuyup , haziladigimiz salavat kutusuna attık. Bütün öğrencilerimize gül suyu ikram ettik. Okul panomuzu kutlu Nebiyi anarak hazırladık.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 102.yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de minnetlerimi sunuyoruz.

Ekm

Öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı semineri verilmiştir.

Mrt

Okulumuzda velilerimize bağımlılıkla mücadele konusunda bilgi verilmiştir.